推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
唔似喎
啱啱先睇到Pence 星期五喺GA嘅演說
好撐侵侵喎
係Lin Wood既twitter見到呢段野

https://twitter.com/LLinWood/status/1342624936565891072

其實都唔太明咩意思,P絲新聞update又停左,有其他手足可以補充下?

thanks
我一路都好相信彭斯,只係早兩日見到Lin wood點名,唔知發生左d咩事.
但Lin wood係twitter講果樣野代表左d咩?
真係唔明...
我覺Lin 想要多啲Assurance
因為1月6日好睇Pence
不過講真Pence諗2024
最佳方法肯定係企喺Trump嗰邊
希望係
Exclusive: The why behind Mike Pence getting an envelop at Bush funeral – Gray's Economy
https://grayseconomy.com/2019/04/29/exclusive-the-why-behind-mike-pence-getting-an-envelop-at-bush-funeral/amp/

收到envelope 嘅仲有Obama, Clinton...
同意
其實彭斯係一定會出手

佢背叛共和黨同侵侵既後果係同7400萬選民作對。

對佢係完全無好處

至於接唔接受彭斯既決定係之後既事

彭斯點都唔會攞住個炸彈係自己身上
應似係扮嘢成份高D,在11月初剛選完已受命去喬治亞洲,已去左4次,共和黨睇到喬洲二輪2票未必咁穩,怕民主黨做票同已搬6萬民主黨人過去投票所以佢應會係跟黨指揮嘅人,照計都唔會反水卦?
睇嚟彭斯要立投命狀先得
希望係做戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞