推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
其實入國會有咩咁暴力
個個手無吋鐵 仲要比人射死埋 暴力位係邊
比係BLM晨早燒左個國會
董卓死咗,東漢皇朝有無返黎?
佢唔洗睇民意
發覺依個post就快冇人對於trump連任 抱有樂觀態度

20號就知

左派唔會放過任何一個,香港已經係樣板。
唔好拎612比,大家入立法會/議會原因唔同。
一班人唔承認選舉結果,612 係喺體制內無辦法改變先想阻撓班撚屌建制入立法會。
on9,佢洗撚同賤民交念,你死你事
*交代
唔關觀感事,係你做嘅嘢有無原因,唔好咁著重咩觀感好唔好睇啦
大豆侵以為煽動班傻鳩愛侵力攪事,就可以翻盤,結果弄巧反拙
已經準備投降奶共,反正自己無料做偉人,倒不如做個徹底壞人幫手滅世好過,反正呢生見不到光明,終於明白汪精衛當年點解做漢奸了。

Gab comment 屌川普叫人go home
算唔算騎虎難下
而家真係all in咁黎玩
The National Association of Manufacturers, one of the most influential business groups in the US, called on Vice President Mike Pence Wednesday to consider removing President Donald Trump from office.
眾背親離
驚比人清算
割trump囉
中共今次同提早幫自己送終冇分別

屌......又死左個前軍人
而家真係唔樂觀,不過Trump未認輸我都仲會支持
愛國者俾人咁對待,好撚慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞