推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
唔理還唔理,但都係要叫
你睇下叫人go home都被左毒屈話trump煽動
On99
咁大個人話煽就煽動
我叫佢食屎佢就食咩
班左毒都冇腦
只係歷史重演
嚟多次WW2前既綏靖
係,mewe
諗下奧巴馬時代(拜登做副總統)果陣就知
而且拜登同果件賣台希咁撚fd...
咁呢個世界唔係得美國一個民主國家
不過咁多個大國中連美國都保唔住對成個世界真係幾危
Hunter收華信能源錢
Email 都有晒
Antifa
再唔係叫摺被軍
開始老屈pence
奧巴馬年代係逼於無奈先要養中國

當年世界工廠係幫咗美國走出金融海嘯

重返亞太,圍倒中國都係奧巴馬政府提出

唔好信五毛講撚到拜登一定係幫近平先得架

當年侵侵夠係大陸推崇備至既人選啦

你中國政府自己都唔幫中國人民

唔係諗住美國會幫你中國搶自己世界第一呢信位呀
要畫面
Trump會堅持用司法解決問題嘅人點會想用武力解決
最理想當然係強大民意迫國會跪啦
共狗你係度up乜
咁侵其實想支持者點? 叫Go home又唔係真係想佢地go home,支持者爆到入國會,被人殺埋,侵又完全冇表示,一句慰問都冇,即係點?
Hunter虐待少數族裔細路
12月中選舉人投票日都唔拎證據出嚟
我就應該要面對現實
呢2個幾月日日追post
一直相信有後著 仲叫啲fd放長雙眼睇點反cup
點知原來係自己天真
啱呀, 警察殺死咗侵粉,啲警察咪恐恐怖份子囉
咁共產黨其實想點?
你作為一隻共狗知唔知?
寧願登上台好過美國內亂
boom
琴晚邊條撚樣同我講人哋嗰啲保安目標唔係射頸 係條友郁先會咁
Rip
btw其實主要仲要睇下中國會唔會之後真係發癲打台灣
真係打台灣ge話睇埋美國會唔會出手幫台灣
如果美國只係口交式譴責的話咁真係注定中國呢幾百年穩坐世界第一地位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞