推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
多數人冇戴罩
依單堅重磅,要求10天時間審計爭議州選民欺詐行為!

擺到明就係同麥康奈爾果班共和黨柒頭唱反調
幫佢裝飾間屋
好撚熱血!加油trump同trump fans!!
好想香港都有個撐trump遊行
共慘黨會斷埋水斷埋電
連當地居民嘅生活都唔會理
中間人
我自己估,佢唔上唔落,做咗中間人
其實彭斯一直都冇企喺trump嘅立場表過態
佢唔同蓬帥
佢一直都只係話咩會計算每一張合法選票
好官腔好保守
但點先係合法先
民主黨夠話而家所有選票都係合法啦
台灣日本韓國都有
民煮黨乜都做得出
全世界所有人集氣支持Trump
就算成功機會好低都好,無理由呢一刻放棄,Trump自己都無放棄,全世界各地嘅人民自然就需要繼續支持佢。
香港已經無遊行/集會嘅機會,次次都係得台灣、日本、南韓,歐洲d國家好似無乜人出嚟。
仲有澳洲有遊行
歐洲近排有嘅集會全部都係反lockdown反globalist,俾傳媒ignore 唔會點報
揭開真相
Breaking: Pence embraces election challenge by members of Congress | Just The News https://t.co/VHyrLOHyx8

https://twitter.com/jsolomonReports/status/1345572549434945536?s=19
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞