推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
侵落台後幾年世界將會有小規範戰爭,共和黨嘅鷹派,軍火商……憎到呀侵入骨,左住發大財
Trump個邊有巴郡
....Only focus on smooth transition ....

唔知點打掃戰場
你自己做大佬嘅都唔出聲攬,到呢一刻仲想縮喺後面等人流血來幫你黃袍加身,就冇得玩啦
可能兩邊都有捐

呢張圖有誤導性

只係講2者 最大捐款來自咩人

可能拜登排20名 果個
都超過trump第1果個

只可以反映 大商家普遍更支持拜登
同班左膠 日日講拜登會帶來平等社會個願景相反
YOUTUBE TWEETER FB 媒體全部封殺, 連FOX都背叛, 到而家連彭斯都出事, 真係少林足球但係侵冇超能力
信念係做人既最大原動力

信念會令人強大
OAN 應該好快會成為美國權威媒體
特別boris johnson
次次都最大聲

依家發現呢條友
佢只係一個以為/扮自己係邱吉爾的人
(西方大把呢類人)

永遠出來都係聲明黨

反而脫歐推手之一 nigel farage
公開講左脫歐後 要脫中
(脫歐依家睇來都錯唔哂)

而佢個twitter對於闖入個表態都係溫和
無講多餘的話
只係話
storming capitol hill is wrong, the protesters must leave

民主政客反storming合理
又無叫人暴從,恐怖份子
唔通話比獅子聽 你黎食我啦 我唔會反抗

反正都無用咁?

係呢d生死關頭信念就比到你一個生存意志

九死一生 都叫仲有1成機會,莫非都唔去爭取?
點都估唔到有一日nigel farage會變到理性中間派
其實而定好似唔只美國,根本好多發達國定都有份咁款, 一係耐唔耐插侵一兩刀一係扮唔知唔出聲
其實d人係唔想接受現實

我都係其中一個 你唸下正常人點會唸到彭斯咁反共咁正直既人原來係做戲黎呃我地信佢
自殺其實唔係堅持信念,而係逃避

堅持信念係留有用之軀繼續抗爭
以後所有細路一出世就要安排變性唔係連書都無得讀
佢似係有痛腳多D, 佢剩係唔提出反對唔係直接攪侵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞