推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
Trump 20號回歸
一齊享受埋依11日科幻電影劇本
之後第一個被清洗
Parler 侵個官方acc係邊個
話左事情發展大家都估唔到In God we trust and God bless Trump and America
Parlar係唔係一定要有電話號碼先整到account?
Parler 被google下架
打壓越強反抗越大明明咩都唔做就唔會有大變數
同支那一撚樣
投票完嗰日美國傳媒都當自己係國會宣布拜登當選啦
trump 能力同手段係佩服,自己國家可以引晒所有叛國賊出黎,連隔左半個地球既連登既毛頭都上晒岸
2016年我信trump,說服身邊朋友支持,當然我地無票投,但時間證明左佢無令我失望,而家仲有幾日咁輕易就放棄,我會對唔住自己過往四年既堅持,信念好緊要。
而家幫到trump既就係盡快將佢黎緊要公佈既行動同證據,用任何方式,話俾每一個美國人知,尤其而家消息封鎖,知情權好重要!要令每一個人覺醒,等trump既行動順利,連登既鍵盤戰士都唔係浪得虛名
加油!同trump 齊上齊落!
大自然法則 聞到血腥味不斷追咬獵物
咬trump Trump
奢望緊大陸on99打台灣
只要一打 解放香港
唔怪得拜登同賀錦麗衝出黎割

仲老屈佢哋政變
行入去咁撚和平邊撚到暴動
咁都叫暴動 blm直頭打仗啦
左癌末路瘋狂
離開左連登一段長時間 今日舊地重遊 見到熟識既面孔 真係喜不自勝 !!!!!!!!
https://lih.kg/2359555
成個都係劇本
製造國會騷亂,再用輿論能量講到侵係主媒
要佢眾叛親離
極左媒體佢哋點都被唾棄 一定趁依十日八日群魔亂舞
可惜trump係美國人民代表 美國核心利益集團代表
撩神攞命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞