推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
係咪提緊異議
入埋佩臭閪間房同參議院會議廳都只係影下相算好撚和平,比我就一把火燒左佢

GOP bid to object to Michigan's electoral result fails

Objection 黎了
都唔夠票
我覺得Trump唔會冇兩手準備,一個破產/被人背叛咁多次嘅生意佬點會將自己嘅命運假手於人 佢一定有諗過Pence反骨,我哋外人知但Trump唔知你當佢傻仔咩

Lin Wood之前話Pence係DS我覺得可能有啲講大咗,但今日不得不信,諗返轉頭會唔會係Trump借Lin放風?

無論點都好,睇多14日(今次真係「未來14日係關鍵」)之前講過有意義嘅日子係6號同20號,咪睇吓Trump大隻講定真係捉緊棋

不過今次最後關頭真係引哂啲鬼出嚟,Kelly Loeffler, Marsha Blackburn仲有之前被左霉屈racist然後Lin Wood幫佢打官司嗰個男仔Nicholas Sandmann竟然同MSM口徑一致譴責國會示威者
連長期屌Antifa嘅記者Andy Ngo都話國會班示威者唔係Antifa (下面有人post Antifa混入示威者嘅相)

今日真係少啲信念都撐唔住
我覺得巴打諗大多
Exact 7 ly
歷史話我哋知變革就係要突破現有制度先會進步
你有無諗過點解佢破咁多次產同點解比人呃咁多次?呢條友根本太易信人先會咁
賓州object休會跟住點?
GOP objection to Nevada's electoral results rejected due to senator not joining their effort
諗住入去?
唔好再講軍管
我覺得Trump寧願自己輸
都唔想行軍管
唔會夠票

最多6+1
拖14小時
老實講 我本身期望今日會拎哂所有證據出黎 係國會公告 但最後乜都冇
我都好想相信仲有機會 但事實係已經1月6日 真係冇棋了
都唔會夠票 只係拖耐d..
同問賓州而家反對完休會跟住點?
拖到天光完宵禁睇下會發生d咩
州長Brian Kemp 老婆收左dominion 錢
我都好想相信仲有機會
但係就咁睇trump似無晒機會
連美國都咁 香港輸真係好正常 做港豬算了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞