推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
We’re so much safer today than four years ago. Over the coming days, I’m going to lay out the mission set, the huge wins, personal stories, and a lot more. Just me, Mike.

https://twitter.com/SecPompeo/status/1344999315048181761

唔係喎 會唔會係自保 提醒trump某個國家準備出手
白宮只有一個Mike,就係我Mike Pompeo
Trump必殺既plan應該唔需要彭斯
認著呢個mike 質素有保證
Pushh
呢句野令人諗起古惑仔 司徒浩南
始終要落場戰鬥過既人先會係愛國者,會有意志對抗deep state。 肥龐佢地大部份都參過軍,powell同trump就當左法庭同營商係戰場

PENCE呢條政界老油條始終都無偽君子得個樣。
信仰講到底都要用行動實踐出黎,要親身落過場體驗人性醜陋鍛鍊意志,先有能力對抗邪惡,明白上帝同信仰既意義。 呢個就係迷途羔羊故事所講既道理,但係好多所謂gay篤徒根本唔明白上帝既話語。
能夠正視同體驗自己既慾望,先有能力去控制佢,先會明白有咩事係最重要同需要珍惜。 trump呢類有血有肉既愛國者,唔係堆得個樣既偽君子可以相比。

我地唔係要乜都唔敢做既所謂聖人,我地要做敢於對抗邪惡保護人類尊嚴既平凡人
正解
其實我又唔覺得彭斯似25
假設侵由18年張eo開始捉棋
彭斯係25嘅話 支祖就唔會造票造得咁on9啦
眾議院有無戰線?
到依個時候 唔幫百姓討回公道等於二五
華盛頓DC週末已有大量人群集會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞