推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
如果Pence係25意思就係佢唔肯拒絕Certify,根本係意料之內,prove唔到Lin Wood知咩內情
其實上次德州加廿幾個州提告賓州舞弊有立投名狀既味道
問題係依家trump真係無計
證據果d唔係無 但係點都證明唔到咁
或者未夠強啦 fake news又多
彭斯果下就預左既
本身預trump都係靠supreme court
果次否決左就真係無招了
除非有奇招一路無人發覺
Lin wood個Twitter畀官方停咗
仲要係基
完全顛覆哂佢嘅形象
唔怪得唔同女人單獨食飯啦
點解一定要未成年
Lin Wood話Pence係女人你係咪都會信
Twitter 就算鳩數啦,變撚哂共匪樂園
So far 佢都中,至少唔係9upper
美國人已經準備好,係差trump自己唔肯打,佢唔肯打就緊係做唔到林肯
認證咗
輸又未輸晒
但真係要有班謀士幫幫Trump出謀獻策
打緊逆境波
點樣置之死地而後生

對抗美國民主黨同中共勾結
場仗未完
2012其實代表2021先岩
凡事都要多面睇
朴撚暈我做番隻豬算啦
lin wood講彭斯係DS時
好多人應該未必信

依家睇來彭斯一開始表態支持trump

一係廢事割得太快
二係扮自己人拖住特朗普唔玩軍法
之前有傳 flynn, 朱利亞尼, lin wood果班要用軍法時

副總統彭期係反對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞