推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
攪兩攪 又叫人番屋企
其實攪左咁耐, 侵侵永遠都係最叻 出口術
唔會做D TAKE RISK 既決定
被民主黨,共和黨建制
聯手玩完

但集會show民意係佢唯一可以行的棋
袁爸真係做燒山2.0
發回州政府處理唔會Unconstitutional吧
老燒又燈中
算,dem呢招其實好低手
香港人會覺得無用
但美國人就賴晒嘢
侵咁愛國邊會想行呢一步....
D KOL 成日話侵係癲佬乜都夠膽做
同選前吹到話侵會開戰做時總統一樣
白宮嗰啲唔叫民意
只係體制內官僚一部份
民意你可以上下4chan嗰啲睇
如果無衝入去, 可能仲討論緊
今日吹恆雞但被pance 背後插一刀
如果pance反對選舉結果
其實真係行翻出國會門外接受英雄式支持
咁侵就仲有棋

而家國會二五仔出哂黎
侵應該無棋
呢d野討唔討論都反勝唔到國會比民主黨控制曬就算你拎曬明顯証據出黎又點?一定係要靠美國人起義反抗
係根本任何人都無可能會去改變常規,跟常規佢唔駛付出任何法律後果,唔跟佢可以好大鑊,Trump唔可以靠人,只可以靠自己用軍管,因為軍管個責任係佢自己一個人食
只要不分化,其實呢招就無用
但可惜美國係左膠大國
軍隊憑咩聽佢一個?你當佢地全部機械人你話乜就乜?
我係好相信美國各力量係各有話事人
今次侵只不過將政府機關蛆蟲映射畀依班人睇
美國國家力量係雙面刃
善用的話 可以推動文明科技
反之可以摧毀文明
今次藉中共干擾美國大選一氣收網

20號就知有冇諗錯
都係 支持者民心係點最重要
佢好鬼
佢係侵嘅ally,但都好守常規,老江湖,你睇佢喺侵敗選之後已經開始縮

都有其他官員趁亂跳船

政治就係咁

根本侵喺華盛頓堅定嘅ally係好少,一般官員為咗份工唔會冒險,Lin Wood,Josh Hawley同Ted Cruz唔係官員其實無權
香港人都要2014衰過先醒
恭喜美洲大陸回歸中國 美國自古以來屬中國固有領土
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞