推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
上面講咁多野跟住叫人走?走去邊? 你自己都講左美國都收皮咁你係香港做順民同你美國做順民係歐洲做順民有撚分別?
對家都唔跟體制玩
唔明侵點解仲唔開戰
呢個係重點

如果trump 6000萬票
拜登 7000萬票

咁成件事就合理好多
(佢地個劇本)

拜登票數唔超得過左膠王奧巴馬
一個直播 永遠只有1000人睇的總統

而trump得6000萬票
都無底氣去搞法律戰

Biden 268 : Trump 166

第一侵侵又無叫人沖入國會
第二有個侵粉俾人殺左,第一時間唔係去睇佢究竟點解俾人殺/blame 個凶打,而係屈左個搞手先
我以為係李家超d fd
想問侵係go home條片之後 有無上過水?
留係香港就要做汪精衛,捨棄正義光明,一世沉淪黑暗沒有終結,你接受到嗎?

Biden 268 : Trump 2248

Biden 268 : Trump 224

Biden 271 : Trump 224

Trump is a loser!

其實肯定過硬

Biden 284 : Trump 224

Trump is a loser!

咁你可以走去邊到咁把炮可以捨棄正義光明,一世沉淪黑暗沒有終結呀? 你自己一個人移民火星呀? 第日ELON MUSK 都上黎攪你呀
唔撚好理條英文人 之前啲大選post已經成日入嚟搞事
已封鎖會員 - HaHaHello
民唔民主對我已經無意義,選舉結果已注定我亦接受Trump選舉輸左,今次嘅結果讓我明白原來過去信奉嘅民主精神徹底瓦解,在利益面前咩都可以托協,既然係咁倒不如徹頭徹尾做一個汪精衛好過,做唔到偉人拯救世界,不如直接消滅世人還一個安寧世界。

希望手足趁有機會就快走離開香港,唔想將來你哋成為犧牲者
上面講咁多野跟住叫人走?走去邊? 你自己都講左美國都收皮咁你係香港做順民同你美國做順民係歐洲做順民有撚分別?
留係香港就要做汪精衛,捨棄正義光明,一世沉淪黑暗沒有終結,你接受到嗎?
咁你可以走去邊到咁把炮可以唔使捨棄正義光明,一世沉淪黑暗沒有終結呀? 你自己一個人移民火星呀? 第日ELON MUSK 都上黎攪你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞