推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike

Biden 296 : Trump 229

Biden will fully officially the President on 20 Jan!

敗登上任將重演二戰歷史,二戰前的美國行使綏靖政策使納綷在歐洲坐大,結果引發第二次世界大戰。
美國人民選擇敗登再一次對赤納綷綏靖,第三次世界不遠已~
一定會,作為讀咗三十年聖經嘅人,從今日起我會行猶大之痛,出賣一切清洗世界,直至上帝降臨將我消滅,還一個潔淨嘅世界畀the chosen one。
已經冇牌啦
其實係唔會,第日只會永遠都"世界和平" 完全CYBERPUNK化, 你幻想緊WW3係邊個打邊個? 而家拜登上好快就中美俄握手以後所有"發達國家"都用高科技投票系統
我諗住留港做汪精衛喎,只係希望手足將來唔好留係香港衰係我手上。
有冇睇過賭俠?
真係到你仆街既時候唔會預計得到

Biden 306 : Trump 232

Final result:
Biden will be the President on 20 Jan!

樂觀係好事
國會完 之後就睇trump出唔出招
佢咁都連任到我直播紅毛泥封閪 比哂副身家你 國會宣布左敗登贏啦
錯 赤納綷係一定會對外擴張
「國會暴動案」好似去阿侵後門咁
如無意外拜登應該係下任總統,唔會寄望民主黨會用強硬手段對中共,但我地要做嘅野係要宣傳支共喺呢次選舉背後嘅黑手同美國大選期間所有反民主行為連結喺一齊,要宣傳支共係納粹加蘇聯嘅反民主法西斯邪惡帝國,同支共做生意合作即係反人類、反民主,用輿論同民意撳實民主黨
啱呀 奶共仲易過奶左膠 一句中國萬歲搞撚掂

即時找數,大家先睹為快
算啦,香港人留番啲尊嚴比自己,唔好再乞求民主黨或者共和黨人拯救香港

香港人以後要靠自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞