推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
左膠仆街過共產主義,你咁諗會冇咁辛苦
等睇GOP 年年輸年年賴侵搞衰左個局
會唔會係背後deal 左d 野,順利過渡就唔追究之類
完完全全變香港泛民, 我地下次努力未得囉
如果trump連任唔到

小弟仆街死

對侵非常有信心
麻煩佢快手少少
包埋我唔該
撐侵係反對舞弊 亦即係撐公義
所以就算畀人笑我都會撐到底
你知唔知拍真人騷有幾辛苦
你有冇睇過apprentice
連個女同女婿都要企起到
個仔又要出鏡
咁辛苦為興趣?
咪因為爭人錢囉傻鳩
未來人 KFK & 有個日本人 都係因為19年估中左 武廢
之後好多人睇佢地
佢地都係話侵侵連任
"nevertheless there will be an orderly transition on January 20th"

咁仲唔係啊?
燒山一早登左廢侵,次次已成定局先轉,再話自己中
Apple出左新聞話trump會交接
我諗牙侵20/1應該會好似之前咁講直飛海湖莊園,而唔會同牙祖同台
你可以話佢無認輸,只係佢比人迫走
佢只係話如果公平既話,我就贏左

但外面既人睇就係失敗左
不願面對仲點贏呀
咁當然無可能唔追究,行支那個套,隔大半年先出手,等7000萬選民淡化左件事先出手
While this represents the end of the greatest first term in presidential history

你真係認輸嘅話會形容係the end of the first term?
如果真係唔諗住有第二次嘅話做乜要強調係第一次?
而且最後一句係話it’s only the beginning of our fight to Make America Great Again!
似一個認輸嘅人會有嘅語氣?
唔計 點都唔計 表面野黎 仲有後著 仲有好勁既大招 如此類推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞