推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
都係個句啦 就算有造票大家都唔做野咪又係冇事
而家全世界其實都笑梗,有乜可能合資格投票係100收番105理得中間點出術吖!
而家全世界其實都笑梗你條傻仔睇大紀元信fake new

https://hk.appledaily.com/local/20201106/5UDXEZ36YRDHHNKNZOBXQYLLCM/
條算術題在「綱易」睇到
STOP THE STEAL!
垃圾報以為自己影響到大選結果咩

唔問下點解拜登取消勝利巡遊?
全中
雖遠必誅
要依班沼澤做野要搵翻相應既人
Trump依種唔入群既素人係叫唔郁佢地既
國會叫就唔同呢
根本左媒d news 唔撚洗睇
9成都係老作鳩up
有留意開根本唔會覺得單新聞會''震撼'' 侵同d盟友屌左GA政府兩條撚樣兩個月啦
剪片砌圖作文
見到所謂breaking news都唔想理
On9派代表

NEW: Senator Tom Cotton says he will support a commission to study the 2020 election and propose reforms, but will not oppose the counting of certified electoral votes because “the Founders entrusted our elections chiefly to the states—not Congress.”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞