推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
話就話重返亞太其實都係賺錢野 果陣唔比台灣入搞到台灣要簽服貿令到太陽花爆發
有左今次先例已經知道投票唔可信
Demo要做票多多都有
大家互護互利之餘 美國都會守住自己霸主地位
係拜登上任既情況下 對中共會鬆過侵係一定
但會唔會變到中共超越美國..?
大家務實d諗下,點解美國要搞中共,你估真係為左民主自由同普世價值?
主要都係睇到中共既野心,要打壓,唔係會威脅到自己作為世界霸主既利益
你睇Trump 瘋狂俾主流傳媒抹黑
都拎7千幾萬票
就知佢既政治能量唔細
我都想知換著佢係trump可以講咩
包括馬雲都只係韭菜
都係得返2星期
就睇埋今次lin wood準唔準
台灣上年無777助攻
Korean fish 做左總統
癲 咁快就suspended
習帝會內部分化台灣,再推新韓國瑜上台
Yes
選舉舞弊問題都係要搞
Lindsey Graham is a TRAITOR. Lindsey is going to jail. - Lin wood

Lin wood個個都叫go to jail
而家係咪去邊都逃唔過支共
想做港豬更加要走,然後del晒新聞app,乜都唔睇唔知唔理
可以點搞
支那好醒目一定唔會開第一槍
加上國內控制得咁嚴
平平安安咁堀起就真係超越到美國
中共一日唔自爆美國一日都冇辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞