推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
如果繼續望多三幾日 侵都係咁説教式爭取連任
我真係覺得佢根本由頭到尾都有暗手段穩贏
只不過要曝露中共威脅性
我就係要呢啲
我覺得侵同deep state都往同一方向
從美國做起 瓦解共產黨
正 齊齊上路有伴唔愁
另一個掛
如果後台咁硬 到時候咪搵個靚藉口
話州內部唔確認選舉結果
最後可能核票發現有錯
然後用特別委員會又好 點都好
做畀佢
我直頭覺得咩蓋羡 羅斯查爾德根本就唔係deep state
大隱隱於市
應該冇人知佢地係邊係咩人

當然只係我既諗法
想問之前supreme court嘅賓洲嘅case唔係話6/1前有結果
點解好似冇晒聲氣
你又提起有FISA依樣野

所以到依刻 根本整個大選最奇怪係侵侵
雖然作弊程度已經夠荒謬
希望佢地快搞掂內部問題
Realrawnews

真係求其作下新聞
兒登仔乜撚都信
Same 其實搞成點
冇人拖後腿
唔知維尼捱到幾多回合
其實諗深一層..如果侵侵冇後台..佢會唔會真係夠膽明刀明槍同DS作對.
Giuliani 同bannon係電台節目表明 總統好愛國 佢唔想為了連任國家元氣大傷 唔會考慮軍方介入
但佢而家挑戰既唔只係敗登..仲要係成個深層政府,華爾街大鱷.仲有土共..
如果單單有錢佬背景,佢會唔會夠膽咁做..甘迺迪家族有板佢睇...
不過我都係鳩UP下...只係而家發生緊既野都戲劇性...
又一事實證明 愛侵力又推fake news
https://lih.kg/2354794
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞