推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
傳附近一帶宵禁
其實我都覺
我唔信侵侵私下冇行動囉
話唔定突然有日送個驚喜出嚟
屌佢老味deep state真係明目張膽
仲要智障到炸撚咗個datacenter就銷毀到證據

除非佢入面果d全部ssd
如果只係hdd,其實hdd個殼都好撚硬
炸彈除非炸到正否則係傷唔到入面既data
對面全方位夾擊 唔知用咩棋破局
如果侵侵計劃通晒天/畀人估中先最值得擔心
即係會畀對家睇穿晒
呢種估唔到嘅情況先係最理想

(至少畀我FF下相信侵侵
點解小妹咁有信心侵伯伯會連任
主要係因為我見佢同佢既幾個真正朋友都神態自若
上電台訪問帶著憤怒諷刺語氣
完全冇任何失敗者感覺
搵聖誕假做藉口暫停左交接,實係有d野準備緊,只係唔知可以帶黎咩結果
所以聖誕發動恐襲就係要綁架人命,目的係警告要侵侵收手
你話我FF都好

我感覺係純感覺 侵侵同一班人似係搭好左個雞棚

做場大龍鳳比中共或同中共有勾結既人睇

等佢地一個一個自投羅網 然後就一網打盡

不過究竟係咩胡蘆賣咩藥真係唸唔通
我又想起國家情報總監份有待公佈既報告
今日佢講野火藥味好重
Trump 既性格係真正傳統美國佬性格
以眼還眼以牙還牙 十倍奉還
矛頭直指麥康奈爾成班滑撚哂牙既共和黨參議員
屌佢老味成班撚樣連守都唔撚守送份垃圾比侵簽
侵最大敵人未必係民主黨班deep state
而係共和黨一堆唔撚服侵做總統既閪人
同埋有backup啦

炸到咁喎,咩HDD都死啦~
If a Democrat Presidential Candidate had an Election Rigged & Stolen, with proof of such acts at a level never seen before, the Democrat Senators would consider it an act of war, and fight to the death. Mitch & the Republicans do NOTHING, just want to let it pass. NO FIGHT!
今日佢講野火藥味好重
矛頭直指麥康奈爾成班滑撚哂牙既共和黨參議員
屌佢老味成班撚樣連守都唔撚守送份垃圾比侵簽
侵最大敵人未必係民主黨班deep state
而係共和黨一堆唔撚服侵做總統既閪人

找到問題核心
今次選舉收穫良多
傷者入面有冇關𨫡人物
為左毀滅證據 已經急到亂黎~
傷者應該係疏散居民或途人,警方爆前15分鐘已到,爆後發現在爆炸點有人體殘骸,附近多座樓宇玻璃窗都震爛跌落街,遠嘅亦有1一2個州機塲綱絡系統亦影響停左幾鐘
上主要賜福侵侵侵侵必勝共匪惡魔退散世界大同
時間就快到 到底會發生咩事
炸得好厲害 擺明毀滅罪證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞