推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
處理唔到都無所謂
反正佢地都係想踢走trump
回復平想 大家一齊搵錢

blm搶堆中小企商店關佢地撚事
加州直情有條法 搶野價錢小過某個數
唔算犯罪

我緊係知
用機造票易d控制嗎
Pence真係好嘔心
係,大前提係唔變貪曾
諗住咁可以自保
最想睇到班美國狗係biden 上台後受苦
if we burn you burn with us
d 19KOL成日話侵贏緊,我喺選之前已經feel到侵嘅形勢其實有d危,直頭唔聽佢地

跟住佢地又話侵有大把牌,搞得掂,番得盤,依家就一穫泡

我話部份連登仔同d美國侵粉都有比呢dKOL影響,盲目樂觀,成班為view數亂咁吹極度可恥
搞唔掂話前朝遺毒就得啦
班fans又咪係唔睇政績 投個黨
係咪都被屈係鬼係暴力架啦
係咪都被屈點解唔真係打
邊隻左膠負評
The president was telling people today that he was happy Loeffler and Perdue lost, according to a person familiar with the conversations. He said they didn't defend him enough.
你唔比下界全部GOP轉陣去投dem
射落海都唔益gop
支持侵侵嘅已經過主啦,GOP已收皮
德國大選就唔同講法
不過默克爾好似話唔使
Lin 真係無吹水
https://twitter.com/codemonkeyz/status/1347033944512872453?s=12

空中作戰指揮機,不過唔知侵係唔係入面
岩岩國會投票 眾議院仲有成百個共和黨議員投票支持推番az結果 共和黨之中反對得五十幾
教宗選舉如果都用dominion你話幾正呢
教宗選舉秘密會議得119個樞機有份投票,仲要全部人困住喺間上鎖嘅房入面
我緊係知
用機造票易d控制嗎
德國大選就唔同講法
不過默克爾好似話唔
sad but tootrue
應該唔會轉投dem, 但射落海都唔益你既白票都有可能架
點解今次愛國者行動冇殺人冇放火冇搶劫都比美國班官+媒體講到仲嚴重過BLM咁?
其實deep state 今次做到咁肉酸
侵侵仲妄想係制度中反cup 根本輸硬
如果侵先係正義果一邊 其實都幾絕望
依家調返轉希望其實自己先係錯 拜登都唔係咁差
媒體輿論
係認證前Pence可以一開始可以發還落去州議會
而家開始咗當然就難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞