推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
下任總統要做得多過佢,咁TRUMP做唔做總統又有咩所謂,4年後佢可再選
係監獄到做?
選舉去到依步都塵埃落定
佢連任唔到等於家族成員一個個被滅
其實彭斯已經幫佢作出選擇
面對邪共 一而再再而三想用和平方式解決已經不可能
應該用霹靂手段解決問題再收拾殘局
已成定局,總統都換人,不如早啲走
其實trump 2黨都入過,冇從政經驗人馬,做到咁已經係好掂,而家跟本係2黨都想拉佢落黎,佢臨走簽咁多命令就係想美國人知道咩人做到野,下任總統必然要好過佢,已經改變成個生態,所以佢先講而家先開始令美國再次強大
即係講佢自己
下任總統要做得多過佢,咁TRUMP做唔做總統又有咩所謂,4年後佢可再選
佢連任唔到等於家族成員一個個被滅
其實彭斯已經幫佢作出選擇
面對邪共 一而再再而三想用和平方式解決已經不可能
應該用霹靂手段解決問題再收拾殘局
就係商人先唔會用軍管,下台之後又可以做返個有錢人
坐監啦仲有錢人
真心想問其實你係咪玩膠如果係的話我真係好佩服你 竟然可以將班on9仔由十一月撚到依家
Trump喺政治方面只係幻稚園程度
就算侵用硬手段
大家覺唔覺得敗登個邊個格硬霸王硬上弓入主白宮
邊有咁易呀葉師傅,佢任命左幾個大法官
你估大陸咩
睇下邊個控制到軍隊
點解一定要話拜登上場,可以幫中國?
出曬人命又有宵禁 差唔多夠亂 而且MSM開始封鎖賬戶 理由足夠
你咪睇吓佢下台之後會唔會坐監,佢大把錢打官司都有排拖
一個總統做得好比人拉真係未見過
美國出人命有幾易.......
軍隊未必介入
DC就一定係DEM控制
當呢幾日侵終於爆大鑊
但所有程序都未必咁快完成到 (睇hunter就知)
有無機會紅州唔承認結果
之後分裂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞