推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
我諗係first blood
利申 鳩估

屌佢得張圖要全世界同佢玩解謎遊戲
但佢講咁多 唔驚比人防咩
支旗咪當初民主黨到出黎總之係左膠眼中揸呢支旗既人等同納粹,有冇諗過點解南方人會唔投民主黨呀,係因為背棄佢地呀
咁多人有份參與
走得哂咩?
啲人連自己有無被叮上都唔知
由得佢哋驚
對家都可以見招拆招
4粒星
=死左4個trump fans

?
好撚煩幾個失敗撚
又要去伊朗送頭
BREAKING - Speaker Nancy Pelosi’s laptop was stolen during the unrest at the U.S. Capitol. (Reuters)
要破佢個密碼都起碼成個星期啦
呢個年代偷公司部laptop有撚用
弱智先會放機密野上去
80歲亞婆隨時掂都未掂過部機
置頂
又令我諗起尋日支持反對AZ嗰6個senator
講真 算數啦 仲信嘅同地平撚死都話地球唔係圓一鳩樣 諗下點樣將trump嘅政治力量化為影響力仲好啦
又放負
五毛左膠
又五毛放負 講真我唔開心咗幾日 就係睇得太多呢啲科幻故 太多假希望
開定17先 呢度爆左就過埸啦

推到完場之美國大選選情集中討論區17
https://lihkg.com/thread/2359282/page/1
睇條友個名再加起一起底都知條友係反串緊啦
屌真係傷心 失戀都無咁傷 見到又話trump乜乜證據 乜乜反cup 仲未輸就好撚躁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞