推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
岩喎 駁唔到 佢到依家都未辭職
有d人話美國內戰益咗中共,其實中共唔把握衣個機會煽風點火就有鬼
內戰一定無可避免
打成點,邊個贏邊個輸就唔知啦
我其實好想用好pure好true黎形容trump 不過諗下佢都成70歲
呢4年有乜戰爭 咩人道危機比班左膠發洩 拎光環 因為比trump擺平哂 最後佢地就得返去攻擊trump拎光環
由此至終 佢地先係好戰撚 係和平時代嘅真正敵人 佢地唔靠呢d議題會乞食 簡單就係屎忽鬼
一旦依把火由內部轉而向中共
中共就係撩閆皇攞命
咁衣d事遲下再算
起碼我要美國內戰先,等我可以施展鐵拳收拾臺灣
我都覺得最正路係咁
同中共或者伊朗開戰可以引入戰時緊急法
順便清算埋班左膠 antifa BLM!
twitter都有話美軍喺波斯灣有異動
中共諗法一向係絕子絕孫學
只顧眼前 不理後果
美軍is watching you
有7400萬愛國者stand by
主要關鍵係美軍
如果控制到美軍就冇問題
lin wood話侵去左德州基地
可能係要攞到軍頭支持
內戰之下,軍人無心戀戰,如果佢行煽風點火衣招,一定會叫白區黨出力拖時間
所有表面撐trump大外宣會挑撥撐trump華人嘅情緒,等佢地無名火起,參與埋入去
整死幾個人屈落任意一方度,足以令火頭係咁起
唔會啦
有讀歷史就知大勢係咁 羅馬如是 中東如是 劣幣驅逐良幣係常識 最大主因係人心糜爛 正正就係而家個班左膠
要扭轉個大勢就睇有冇強人 就睇下trump做唔做到呢個強人
好難
但內戰就九成會發生
我都覺得難 只係我有一線希望 你覺得條路愈黎愈艱難 愈多愈多牛鬼蛇神 有打過機都知你係行啱路去打boss
新大東亞共榮圈,再嚟個世界人民共同體,其實同林奠講社會和諧,停止撕裂一樣
中共一定擺咗內鬼入民兵度
或者利用華人trump粉嘅愛trump之心去到挑起雙方火頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞