推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
係好撚正
The Red Army Is the Strongest
https://www.youtube.com/watch?v=zgKazTrhXmI
佢咁都連任到我直播紅毛泥封閪 比哂副身家你 國會宣布左敗登贏啦

Ching 講過要算數啊
侵支持者Lin Wood 引述消息暗指 彭斯副總統戀童
https://lih.kg/2357113

彭斯都係deep state
咁冰島、多明尼加、哥斯達黎加、以色列啱唔啱你
我愈睇覺得依度啲人根本一廂情願,侵講evidence講咗咁耐,次次話big news tmr,但都未見到啲直接證據
Statement by President Donald J. Trump on the Electoral Certification:

“Even though I totally disagree with the outcome of the election, and the facts bear me out, nevertheless there will be an orderly transition on January 20th. I have always said we would continue our fight to ensure that only legal votes were counted. While this represents the end of the greatest first term in presidential history, it’s only the beginning of our fight to Make America Great Again!”
認左輸啦
余杰有本書
叫川普向右 習近平向左
個書名係改得幾好

佢地2個其實係有少少相似
兩個都係被體制內的建制控制
當然 兩者目標,政策係差好遠

問題中共體制 更加獨裁
攞到大權的習近平
可以更有效清洗中共內部的建制

而美國政治體
決定左特朗普4年 根本清唔完deep state
玩完
咁無計,唔關侵事,侵要做既野佢都做左
係美國人自己揀,仆街唔好喊

投票制度有問題唔去正視或者去修改
遲早腐敗

只要唔順背後龐大利益集團既參選人都會輸
支共係咁醒就唔會自己搞死自己

大陸經濟假架

唔係數字上GDP掘起就一定世界第一

香港咁靚既牌都比中共玩爛

點解覺得上面手段好勁
邊句睇到佢認輸?
咁呢到又邊個唔使聽中美俄話呀? 根本美國收撚左皮你仲講咩離開香港根本係哂氣,比到盡你你未多廿年玩
一個任期後

習近平 已經將江派,元老,團派
打成殘兵敗將
蔡霞的說法係 已經無人挑戰到佢

而特朗普
果堆死對頭
一個都無清理到
可以聯合發動政變
廢侵正式收皮
蕭生今次唔燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞