推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
共和黨自己都唔團結, 好難贏
幾個州法律程序未解決
佢可以貫徹自己,但美國呢刻就需要個肯郁手 真強硬既人做領袖。
對流氓邪惡吓吓講道理講法律,就等於比時間機會比Antifa BLM殺同害美國人。
比美國人受下啦 民主就係咁on9
都唔係唔團結咁簡單
根本有部份有心拖後腳
再比侵做多四年 成個共和黨就要拱手相讓比侵
陳振聰 徐步高

有冇詳細
先帶頭盔 無論點咁屈我五毛分化既一律唔洗啦 唔會覆你
老實其實都唔係好睇到侵仲有咩機會可以贏
一起身就見到咁多人跳船 民意可能真係係侵個邊
但係真係無計 佢自己好明顯就唔想行到 civil war個步 仲想係制度入面玩制度 玩法律 真係work咩
個個都玩CYBRPUNK 但係都唔明而家大財團大公司控制哂政治未就係DEEP STATE 囉, 你明面見到個班人根本就唔係做決定班人
其實拜登上台,可能令中共更瘋癲。

我唔認為歴史走向會係差果一邊推進。

物極必反 迴力鏢效應 歴史進程會還所有人一個公道。

不過可能未必係我地有生之年看到。

但呢一刻仲懷住信念 甚麼事都會有可能發生
所以做歷史偉人係唔容易
到真係要作出重要決擇時,有幾多個真係敢做
其實已經叫還左佢地兩個公道了

起碼之前所有人都認為佢地係錯既一方

現在睇清楚事實真相 了解佢地被迫害
諗住班家族會審視支共嘅邪悪本質同人性黑暗(活摘器官),點知佢哋都係屈服拜金主義下,同聖經裡面班法利賽人一L樣出賣人性,算了,不如擁抱支共借支共之手滅世好過。

已經對民主精神不寄予厚望,所謂基督精神原來只係謊話,大家一齊入地獄好過啦

金主 就可以概括形容依班人
雖然係支那term
諗住班家族會審視支共嘅邪悪本質同人性黑暗(活摘器官),點知佢哋都係屈服拜金主義下,同聖經裡面班法利賽人一L樣出賣人性,算了,不如擁抱支共借支共之手滅世好過。

已經對民主精神不寄予厚望,所謂基督精神原來只係謊話,大家一齊入地獄好過啦

分開兩件事
翻案就等香港光復到先做到
GOP 黨內一直有反侵勢力
再加上要同 左媒, BIG TECH 鬥
個個見勢頭下風 都寧願避, 等下屆再玩
因為佢真係一個好撚愛美國嘅美國人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞