推到完場之美國大選選情集中討論區16

5001 回覆
47 Like 10 Dislike
呢一刻大家咁灰我都唔係想說服大家啲咩
我自己對香港未來都唔樂觀,唔會話懶正面明天會更好
所以我只係希望大家對自己嘅信念持守落去
因為人心不死先會有希望
更加唔想變成同上一代唔夠共產黨鬥就心態都奶埋一份嘅廢老
都係一個選擇,咁自願奴隸
但請尊重果D繼續fight 既手足 ...
因為孫中山暴力果時佢地仲未出世
it’s only the beginning of our fight to Make America Great Again!
屌佢老母咩世界嚟
吸引力法則
毛魔:history is the symptom of our disease
其實我都係
如果我讀書考試嗰陣都有咁強信念嘅話就好
已經下決心做猶大,加入共產黨消滅一切,只有權力在手先可以彰顯公義,咩民主自由都係9up,在人民幣下都係垃圾

大家報名入共未
你試諗下19年抗爭換到係美國既民主制度,諗住成功啦之後去投票,然後中共照同你玩dominion

講緊係而加爭取到既野,到尾都係會變番地獄
“and the facts bear me out, nevertheless there will be an orderly transition on January 20th”

執返喳沙咋
但左膠唔係成日話男女平等咩
從來政治唔會以正唔正義去define,就算你認為侵係正義,有另一半人唔係咁認為

其實政治係睇下邊一邊多人撐或者夠power,成王敗寇,就係係咁簡單
成段都似認輸只係唔服結果
佢2024再選 選贏咪有第二次囉
講咗好耐啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞