【無了期唔知幾時完嘅武漢肺炎】國際疫情討論區09

5001 回覆
47 Like 7 Dislike
左膠扮大愛+短視

人口越黎越多 完全失衡 睇下最後個世界會點
全部人一齊受架渣

你以為自己好大愛好有道德? 又有冇諗過生態諗過啲動物? 佢地唔撚係生命?on99

人類根本太長命 違反左自然 人類原生壽命明明係應該60歲左右only 但人類靠醫療格硬扯長到80-90歲

乜乜乜死的人唔係我親友 呢個世界有人唔洗死? 珍惜眼前人啦仆街 比佢200歲命啲人咪又係人地臨死先識珍惜先識後悔
咁你身先士卒犧牲自己未?
傻閪閱讀理解0分 我未夠60-70歲唔好意思
如果有安樂死 我去到自己周身病、行動不便、食乜都要戒口就會死
tokyo +572
(+65/103)
韓國+686 Confirmed,+4 deaths,+527 recovered
Total cases:39,432
Total deaths:556
Total recovered:30,177

Local:
首爾+264
京畿道+214
仁川+46
慶尚南道+31
忠清北道+23
釜山+20
蔚山+14
全羅北道+12
大田+10
光州+9
江原道+4
忠清南道+4
大邱+3
慶尚北道+3
全羅南道+2
濟州+2
世宗市+1
支共: 究極新xx病毒是經俄羅斯、德國傳入你們波羅的海三國和波蘭的,請你們波羅的海三國與大波波(波蘭)不要「甩鍋」(支蝗話)(賴)中國
agree
啲抵能仔字都打錯
12月10日

7000萬倒數

6879萬人確診武漢肺炎

156.7萬人死亡

各國已開展武漢肺炎預防疫描注射計劃

這疫情玩足成年,其影響力已到尾聲,

我會在突破7000萬病患後停止報數

希望新的一年,全世界都可以重過正常生活
報數都懶 7000萬就唔報
你對不幸染疫既甚至死者有冇啲尊重?
一日報一報數好嘥你時間?
仲講到點點點重視呢個疫症點大劑法
225,441 new cases and 3,243 new deaths (new world record) in the United States
California +32,161 new cases.

New national record for the highest new daily cases in all 50 states in USA.
North Dakota in USA is the worst hit place on earth:
11.3 % of people in North Dakota have been infected. This corresponds to 820,000 infected cases in Hong Kong.
682 new cases (the highest since 3 May and the third highest in South Korea) and 8 new deaths in South Korea
駁唔到就淨係識負皮
tokyo +602
***1st time over 600 cases

L.A. Official Emotionally Overwhelmed As She Announces Huge Number Of New Covid-19 Deaths, Including County’s First Child Lost To Pandemic

https://us.yahoo.com/entertainment/l-official-emotionally-overwhelmed-she-033122129.html
報數啦屌你老母
死左百幾萬人 報個數都懶
屌你老母
LM
閣下(以及一部分時事台的人一樣)
非常活躍批評獨裁者,習帝,777
把口就話爭取民主自由

但從你的留言
大家都睇到你的真本性:

獨裁,冷血,無人性,唔尊重他人,冇禮貌,
冇文化,缺德,無一忽睇到民主同自由

其實你只係一個無權的習帝同777
死咗咁多人 你連報個數都懶

屌你老母 大家都睇到你的真本性了:獨裁,冷血,無人性,唔尊重他人,冇禮貌,冇文化,缺德,無一忽睇到民主同自由
報報下數唔報 你有冇尊重過死者? 而家越黎越多人死咗啊 你連數都懶得報 喺你眼中人命係咩啊

睇穿你的真本性了:冷血,無人性,唔尊重他人,冇禮貌,冇文化,缺德
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞