美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
你點都好砌條數個投票率高過75%啦
2016 正日FL都有3M人投,呢次就算有疫情都唔會少到得百七萬人投架
不如DEM 40%, GOP 60%, IND 50%嚟計,將still to mail 同 still to vote合埋一齊嚟乘

隔離North Carolina 依家已經4.5M人投 61.7%投票率,上屆先4.7M投 68%投票率,今次
https://youtu.be/uYzHo1dkVj8

睇到依段片就好想笑
但而家MSM Social Media都係佢嘅人
如果今次侵侵再贏班民調機構點兜
House of card都冇咁緊張
自己美國人
侵侵本身有錢點會唔知收錢D野
你係登登 如果換你唔洗坐監扮HEA選俾美國進行更大既計劃
例如整頓社交媒體 重組世界秩序 如何?
支那從來都唔係乜野大威脅只要武力上唔夠抽既話
老屈侵出cheat
美國🇺🇸再度復興
我都唔明,swing state依家有d仲咬得緊過2016,但national闊咗成倍?
一路跟住單野會發覺佢地根本冇好好發揮到d黑材料
TMZ得唔得 唔得先叫毒果遠征啦
主流媒體唔報其實唔緊要
啲人一樣會搵嚟睇
大數據顯示流量其實係大
問題係爆出嚟啲料唔係一刀斃命嗰種
好大碌 想切佢落黎
斬下拜登賓州
又話pompeo選前公佈希婆屈侵通俄d證據?

不過多得big tech助攻幫手炒起咗單野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞