美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
落緊雪
睇comment 個個都話Frozen
上面有人話原來佢第一次離婚(同ivana trump) 已經被報紙寫衰佢(不過佢真係同marla maples 有婚外情),咁真係被傳媒攻擊左好耐。有佢一半eq and resilience 就好

再細個d我淨係識佢喺飛黃騰達講You’re Fired
原來佢地都玩 蛇齋餅粽
呢啲野梗係一脈相承架啦
美國北部嚟
都成11月 差唔多啦
問題係登登依三日先滿座,上星期車都可以得10分1滿
國民黨以前直頭玩埋熄燈扮停電
選舉無左熱度好大獲
今年留名睇魔法變選票,學馬來西亞
一直靠反侵熱度去維持架咋
牙登只係anyone咋嘛
原本睇民調係幾灰
但每次睇造勢大會,好似又有唔同玩法
POLL算啦
現場好熱情
侵侵八十年代已經出名玩女。上大衛牙刷蘇。我細細個已經睇佢 四年前當選好多對佢領導能力有懷疑 包括好。呢四年真心吹佢唔脹

UAE Qatar 同猶太佬可以做friend. 真心服。 其中一個原因係美軍幫Qatar 去也門救番個王子。我唔信奥巴政府會做呢D野。 Bengahzi 單野真係柒到仆街
吹風好凍
其實英文個陣造勢仲大
但BIDEN 造勢
咁當然唔可以用呢個定論必勝啦
德州d唔知邊度嘅地方+佢咁隔開d人你諗吓
最好笑係幾年前kristen stewart 偷食,侵前前後後出左11個tweet 叫Robert pattinson 揀過第二個,kristen 肯定會再偷食仲邀請robert 一齊睇選美
到而家都唔明佢做咩對兩個明星仔咁上心
侵侵講野真係好有魅力
個分別係tea party係幾條低B仔玩泥沙,比gop大佬幾野就將佢地變冇了蛋蛋的 lap dog;但AOC 個班唔係,佢地背後有個大金主(聽聞係馬克思信徒),係成個系統計劃咁,由地區到全國,乜野位都選;dems 又怕得失個金主,有難係 dems個班上咗位
侵侵rally最誇張一次
https://lih.kg/rorGkAX
#120 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞