美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
我發覺好多人鐘意買放頭馬
NC上屆輸31萬咪技mis晒飛
佢地講人壞話先會用方言

ANYWAY , 上海人其實係衰自負高傲, 成日睇唔起外省人(當然有部份原因係外省人搶左佢地好多工作機會)
原來上屆AZ early votes係GOP多咁多
如果侵侵連任到嘅 我用毛筆抄哂所有留名嘅名(2)
https://lih.kg/2267506
上屆係贏幾萬
用呢個反証 dem係early vote多左票
[純地理討論]
中國係西北太貧瘠姐
華東華南黃河長江珠江三個三角洲
唔係點養到咁多人
叫佢咪用科學毛筆
快啲到星期三啦 侵侵真係好攰
上海係一個我唔會拒絕出BTRIP既地方
Go to bed old man. You have a big week of losing ahead
拜登呢
而家上海班候生全部唔識上海話
我啲上海話都好過佢哋
No assumption no figures
不過呢啲唔駁啦
佢個 assumption 係個個都聽 Dem 講憎 trump 就出黎,完全 ignore BLM 引起愛國危機
Are you jealous because you can’t bring someone as high profile as LG.
好撚好笑呀dllm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞