美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
唯一考慮支持既民主黨參選人

希拉里醜陋到想將佢描黑成俄國間諜
08年奥巴馬嬴左次想copy翻

但一睇就feel到揀佢只係為票而唔覺得係因佢適合做VP

dem班友真係覺得放個代表係枱就代表平等咁
咁計法中國都係多黨制啦有成十幾個冇人理既花瓶黨(事實係真有人講得出呢句野
呢個唔似背後金主嘅自己人
根本就係機心婊黎,呢d女人無政治道得可言,邊度有位上咪扮邊一派囉。
完全係我嘅諗法
袁爸呢次的而且確係有做錯到
但論「戰績」嘅話班泛民議員個底咪重花 又唔見咁多政治kol群起而攻之
08年食完黑人條水就極端化都痴線
POST 多樣無聊野

Oregon DEM early voter 暫時比 16 年少左 20 萬
而 16 & 18 DEM early voter 幾乎等同總投票人數
Kamala又去咗GA
有冇人明佢地做乜9
走返英國工黨舊路
是咪又係Senate
會同當年卡特一撚樣,食住共和黨醜聞上位,但做到成pat屎咁,令雷根時代開始
我最諗唔明係點解羅冠聰要用 "某KOL" 嚟單單打打
其實Bush 後期個市大跌, Dem 基本上係贏硬

不過Obama 同McCain 咪又係自己人, 都係出嚟做場戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞