美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
好多得把口,口講無歧視,個女如果拖件力架返屋企話結婚肯定反面
巴士俾人圍有咩好查
好和平 無襲擊架巴士喎
V O T E T R U M P
唔in play可以係穩陣已贏
係 例如年年生癌心臟病中風果堆 紐約死平均10萬人 今年大概全部人死都係12,3萬,但唔知點解計算上武肺死9萬,生癌中風果堆得返3,4萬

咁無可能你中有武肺而少左生癌吧?佢只係當只要你有過武肺,你跟住點死都當你係死於武肺

所以死二十幾萬係少少吹大左,但民煮黨當然仍然勁吹佢

仲有 如果唔用呢種計法 武肺生存率其實9歲以下係99. 997% 而50歲以下仍然有99.7%
更正 係19歲以下而唔係9歲
係咪長期病患本身中唔中都會死
真心請教 如果美國左膠真係造假民調,其實對拜登有咩好處? d人唔會因為自己既心儀人選落後緊,更加去投票咩?
聽講美國冇告急概念, 落後就更加唔去. 多幾票唔會改變結果,不如唔去.
因為中立搖擺有部份嘅會投看似贏緊果邊
當然有啲聰明嘅係想睇到最後發展成點先投,費事投錯
而Die hard 嘅就無論點都會投架喇
真係有唔少人會嫌麻煩/怕武肺而唔投
根據民調,登登已經夠票,dems可以專心抗疫!
未必話本身中唔中支肺都會死, 因為平時每年都有肺炎
Twitter啲左膠真係完全冇logic惡撚到痴線
佢係財經台巴打 可能年紀比較大 畀人誤會
以FL來說,我始終覺得有部分人係由投票日變為提早親身投票
始終依家投票率已經到62%,好難想像比率上跟番上屆咁EV:ED係2:1情況,最好都係3:1,3M票左右
VBM其實喺DEM眼中都叫做達到預期效果,領先成661k,不過佢哋估唔到GOP咁踴躍EV姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞