美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
This is gay
一爆北美一定收皮
火山灰全面污染
所以美國要整咁多地下碉堡

反而中國西部/中東離最遠
可能受最少影響
不過老問題黎
隻隻藥搞patent賺錢
但吹左n耐嘅patent pool又搞唔掂
咁唯有大刀闊斧咁搞
miami本身比例係多
CA數據係點?
冇記錯佢以前係由頭講到尾,冇其他人講,現在有些場,佢個女同白宮官員講野多些,我意思佢回吓氣咁;可能記錯掛
資本主義國家 資本就是一切
很難妥協 需要強人政治格梗降低售價
我覺得佢去依家既gop會更有發展前景
呢場好睇唔,因為唔趕佢瘋狂鳩up
宋朝造船係好發達
係明朝海禁
https://www.thenewslens.com/feature/2020-united-states-presidential-election-swing-state/141601
據美國國家農業統計局(NASS)2019年數據,愛荷華州是美國黃豆產量第2大的州份,年產量約5億蒲式耳(約1350萬噸),僅次於伊利諾州。美國是全球最大黃豆生產國,產量佔全球三分之一,而伊利諾州和愛荷華州產量加起來也約是美國的三分之一,也就是說全球黃豆約有1成來自這兩州。
唔排除選民由切身利益角度出發去選擇喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞