美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
間接證實郭文貴應該有大到誇張既利用價值值得美帝班友保佢安全
poll
係就最好
其實佢唔係唔想爆
而係如果完全爆咗嘅話,成個美國係好容易內亂

始終民主黨嗰邊都掌握着美國好多嘢包括媒體
Trump 可以唔理左媒對佢嘅睇法,
但佢唔可以控制到左媒對經濟嘅影響有幾大,
其實只要左媒盡地一鋪影響美國本土經濟, 係咁放fake news, 等外資無信心交易/ 美元受挫 etc.都會搞到佢一頭煙 (當然佢絕對有能力去整返好,但係花嘅時間會好耐) 所以呢一把係雙刃劍
但產生更大既問題
變左成堆愛國者衝晒出黎
咁多日,改都改變咗
仲要挖埋其他MSM social media
唔止係twitter令人響起freedom of speech 受侵蝕嘅警號
立法會指意果15個小丑
咁國文貴講10單嘢有一單應該係堅嘅
班跟風撚就算把啦
所以總統民調好難作準
你以往候選人個人魅力太大路
啲人有機會捉到

但今次
你都唔知投俾trump同反trump
會去投票嘅人係幾多
但國會投票意向就有跡可尋嘅

Btw CCTBB 不了
其實一直都係搵手一個平衡點
任何生存係世界上本身就係影響嘅地球
如果照咁嘅講法咪個個都要死?
個個都唔使搵嘢做?

唔係話唔想環保
只不過係話點樣去將個影響減到最低
點解? 自己友未反面咪唔封鎖
第二日蔡英文咪係台北搞場仲多人嘅造勢大會

無記錯同時高雄仲有另一場造勢大會
玩綠色能源
屌班左膠估美國係冰島定新西蘭咩
仲有嗰時韓國瑜選總統個造勢
比預期中少人ga
冇佢哋預計咁樣排滿成個場
縮細咗
只怪佢太吹水 冇咩實職
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞