美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
其實亂極都係藍區,自已搵自己笨
共和黨勝基本上冇得爭;現在好多例係判利民主黨
美國會唔會打第2次civil war
呢家d人愈來愈polarisation
根本一方上位 對方既人一定唔順氣
賓州應該有排屌
Mail in開到9號
又傳唔見飛又剩咁
最後可能trump好似Reagan咁大勝
所以先話侵侵係CHOOSEN ONE
明明奧巴馬左癌DEEP STATE爭一步可以賣埋美國去奶共
任支共橫行全世界
偏偏希婆輸而侵侵上黎反擊支共
仲要支共出左件刁帝出黎配合
硬係覺得登有用中國軍師,d策略膠膠地支那味
所以利到咁都輸,民主黨低輸啦
主要美帝行大農下
糧食生產有效率好多
因為iOS嘅keyboard係咁On9
“該”好多時會變咗做”该”
侵侵把聲真係好串
就算侵大勝都一樣唔會服
個班撚屌鏟平左癌大本營就岩
要大炒可能服
55波嘅你預有排屌
其實問題係而家班人唔輸得
真係會出黎搞事,開槍 RIOT LOOT

因為得知住在美國、年紀老邁的父親,為了祖母高昂的藥費奔波,他開始留意當地的醫療政策,認為特朗普近年削弱美國食品藥品監督管理局的權力,平衡藥廠收益和平民所需,又覺得特朗普今年面對疫情這個大挑戰,仍然處理得非常好,對他信心增加,決定今屆投下支持他連任的一票。
布偉傑好似有拍時代個播
係咁
諗起呢單
本身諗係咪玩膠咋...但又有保鏢又盛好似幾真心
https://twitter.com/pismo_b/status/1323067186026442752?s=21
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞