美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
點會有蜜月期
中美已經經水火不容,呢個係國家安全問題
Biden 上最多D 招數冇咁猛烈
點都唔會係蜜月期
搵奧巴馬去MI同倒米有咩分別?
如果你相信 FL,NC,AZ 侵會贏,代表民調會有至少4%嘅偏差。 呢個偏差如果係因為 shy voters,係一個系統性嘅偏差,就可以套用喺PA 上。PA 宜家 poll average 侵差5%,保守估計PA 而家應該五五波
我日日比左膠瘋狂block
完全無串人 理性討論 兩句唔埋佢地就會block人

btw 有班膠好鐘意mon lihkg再恥笑

根本好多美豬 同港豬一樣
所以畫面好靚佢地好buy
應該話從兩方面睇

1. 佢而家基本上就係擾亂視線,等trump 唔知點樣去應付
但實際上可能真係去攞一啲淺紅洲/ 佢都有trump嘅醜聞,等最後一日爆/ 係最後一日澄清番通中門單野(但要有令人直接信嘅證據,但照咁睇應該無咩可能)

2. 其實佢根本唔知自己做緊乜
連佢自己都信埋個Poll

個人認為後者居多
搵 黑馬先拉到票

敗登愈講得多野愈撚多on9野
其實lady gaga有咩問題

利申 由一開始已經唔鍾意條八婆
所以已經唔會留意佢消息
哩班人係幫Trump助選,如果你係Trump Fans應該多謝佢。
侵唔會理佢啦
全部都告急rally rally rally, vote vote vote
都係既...始終MI好多黑人
Mi無

就要靠賓州 az等
大勢所趨,冇人燈到
應該話
唔理盞燈就係可能最好的做法
而家始終唔知道佢玩緊啲咩
呢班人覺得自己好理性但其實作為人就一定有偏見㗎啦,唔好扮啦覺得佢哋有啲唯物主義同支共有不約而同之處唔係話學術冇用,但有時都要貼地啲唔好屈喺象牙塔返嚟現實啦
俾人捉到佢係 anti fracking activist, 而家應都唔敢應,都唔知講咩鳩
https://twitter.com/ladygaga/status/1323040269852397568?s=19
共產精神
OIC
咁我真係恭喜盞燈啦
上面一堆巴打話唔明dem做咩,其實如果你當dem覺得az贏硬就明了 佢地應該堅信McCain呢張牌夠殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞