美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
Michigan
R MB + IPEV都超過 D

照計大選日都係R多啲
咁係咪代表Trump基本上拎咗Michigan?
定都要睇中間選民會唔會偏向Dem?
記住宣傳投trump
踢走on9 MI 個DEM市長
口罩戴歪左
民個話事調從來都係俾錢做果
比個方法你諗下

拖到11/3果日先投的中納派, 佢極可能係投比侵. 因為傾向民煮黨的, 一定會選擇郵寄, 佢地相信直接去投票會有武肺風險

從呢個角度, 可以話阿侵無得輸. 上半場理應你佔優你都佔唔到優, 下半場到投票日阿侵係完全無得輸

仲有69%的共和黨人未投票選擇當日投, 相反只有27%民煮黨想咁做
12月?
打官司應該唔夠dem班pk陰濕? dem嘅建制體系係咪操控左個司法?
supreme court conservative 5.5:3.5 liberal
John Roberts當swing votes算
呢個選舉真係好重要

一個決定世界走向全面社會主義(共產主義)定還是仲有資本主義既聲音去平衡。

黨既魔爪已經勁到可以干預埋美國選舉。

希望美國人會作出明智既決定
未開場呢個台已經六萬幾人
一陣開場加 fox 全世界應該最少五十萬 view
27%唔係我FF, 係民調, 咁點算? 信你"識得好多人"定人地全國統計好?
啲二五出晒黎
福奇同支那原來咁撚熟
個個都驚真係連任到會去晒 Guantanamo 過埋下半世咁
唔會太多啦
呢七日兩邊 mail in 差幾千咁上下
https://youtu.be/PRa6t_e7dgI

但係啲左膠媒體死攬扯旗話佢俾trump迫先咁講
你知唔知乜係"傾向"?

然後我無貼出黎, 民煮黨已經有66%人投左票? 咁我都講錯?
D人已經係度嘈, 做95mil的2/3, 定剩低50mil的2/3好 個個當自己數學神童咁嘈緊 (估計150mil 最多喎)
越深思越難解

今次選舉
民主黨贏=支共勝 //
民主黨輸=支共全面分化勢力(BLM×民主左派)到時香港又要經歷屈毛屈鬼階段(類似今次"某KOL"事件)

支共始終保留雙贏局面
侵喺本土大把支持者 選情非常樂觀
好感動 希望永續侵侵 香港人永遠支持侵
入得去會唔會貪m記嘅包 make noise 遮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞