美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
我有朋友係NY住 佢話佢個neighbourhood周街都係Trump sign
聽日執好晒一次出 sendspace link
靜啦,蕭生睇住你地黎抄嫁.你地都知蕭生幾大燈力嫁啦.
所以我信登登專登輸
hunter單野trump抽水抽得好少,唔合人物性格
閃靈
我 friend 都話 LA 呢個星期個個突然間申晒個頭出黎
黑暗之手除左財雄勢大,更厲害絕招係令平民睇唔到真相,聽唔到真話

所以一定要宣揚理念
上次佢區選同英文都中
NY,Kings,Queen 呢三個County想Trump點羸
希望係啦
另外WIS係武肺重災區,覺得未穩
咪聽JOE LEE鳩嗡,呢件事太難
Joe Lee從睇Pro-GOP media 增加嚟估GOP升緊倒就同意
未聽過Joe Lee
Trump係Queens出身但好難會贏到呢到其實都幾可惜
係石頭區
唔知
但Trump有錢仔嚟
其實CA有無機會變天?
https://lih.kg/2265630
係囉,有些反常,噚日『波 b york』個撐侵廣告,嚇怪好多膠拿大波迷心,不過近日由獵人電郵開始,極左嘅行為極之趕客。
紐約州就收皮啦
Now 105! It's dropping like a rock. 1000+ every 20 minutes or so
唔信
公道講句我無你地咁樂觀 覺得川普贏硬
不過我覺得會係15票內定勝負
NC Early Vote and VBM Update

261,459 ballots cast (23,779 VBM and 237,680 in person)

GOP 1,378,537 (31.7% vs 31.5% prior day)
Dem 1,633,774 (37.6% vs 38.1% prior day)
UNA 1,310,505 (30.2% vs 29.9% prior day)

GOP won the total vote yesterday 92,029 to 77,291
好耐冇睇Target Smart, 後先一睇Battlefield States嘅Early Vote,
共和黨已經過咗民主黨
好奇怪
同MSM吹嘅風差太遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞