美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
好想了解多D真相 點先可以識多D
聽下燒生 19 先
其實我唔明佢ban fracking既話仲去pa拉咩票
pa仲有3日mail in
我覺得會打官司
19晚晚聽啦 但係唔會識到D洲入面D形勢個D
返工有外籍同事,佢有親戚係美國,問佢地會投邊個
話全家都投侵
其實佢老婆投咩關人撚事
就算係佢真人投邊個都唔撚關我事啦
張飛係自己既,佢投邊個關我撚事
仲未計只係佢老婆,有乜撚野voice
FLORIDA HAS BEEN UPDATED (11/1)

8.62M TOTAL (+222K) (39.1-38% Dem/Rep)
4.64M Mail (45-31% Dem/Rep)
4.28M In Person (45-32% Rep/Dem)

Obviously, I expect to see a decent amount of mail coming in tomorrow.

cljs
Dem圍爐channel : Let’s Talk Election
GOP圍爐channel : Red Eagle Politics / Real American
兩邊都聽會知多啲 但聽聽下會覺得自己喺平行時空
Every poll Ive ever seen just about everywhere shows BIDEN leading among Independents.

英文人2.0
燒山一早出左
清你平時點票都幾快
For every shy Trump voter there's a shy Biden voter. Trumpers are nuts, I don't even feel comfortable showing my support publicly here for Biden in NY, I can't imagine further out in the country.
幻想力勁到
台下有無觀眾
我覺得19講得岩 民主黨代表個種IDEOLOGY先最撚黑人憎最危險
知Biden贏面唔大 保兩院好過
真係得嘅都可以令Trump舉步維艱
佢冚家都撐dem McCain唔係一般人,係戰爭英雄,祖上三代都係軍人, John McCain做左az senator 30年,一大堆die hard fans,然後trump同佢有牙齒印
係跟佢反侵上屆反左啦
NY唔敢撐 biden 既,cnn NYT 一早俾人燒撚左啦,痴撚柒鳩線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞