美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
講中心聲

Halloween 搞左幾多個廣告出黎
你講我?回你既係愛麗趴呀

我有齊成個 FL 數呀
問題係唔知ACB幾時上任最近兩單case都無ACB份
詭咩異吖,只係你唔願意相信以前最有公信力堆大媒喺度集體做假

我本身都唔信,都以為2016柒獲金之後會有學術修正,到上個月真係覺得太鬼先開始查同埋睇返研究細項,發現啲民調根本九成9up,之後再加埋拜登集體唔報呢單嘢,最後終於發現咗真相,就係呢堆MSM比想像中更加墜落、更加不堪
唔係呀,我冇整,我係 local drive 做

邊有時間呀
PA我諗似toss up
MI poll距離最遠但反而侵去得多
WI兩邊都少去唔知lean邊邊?
AZ就冇人再去....
巴打心水清

大家信念要堅定
呢個都係我質疑既位
五眼咁快落注trump administration?
老實講 我覺得NY有機會轉紅
依家PA得VBM個數,好似仲話未開哂
IPEV直頭冇data
贏左啦
侵最勤力去PA,因為拜登祖家PA,佢想剃拜登眼眉
PS: 佢搞抖陰九成九都係抖陰剃佢眼眉姐
biden喺delaware做咗40年senator, a.k.a. PA's 3rd senator
PA難度係高 ,上屆都係win少過1%
之前好似有人話Raab去見登登個邊d人?
但其實dem既絕招就係唔sell政策
我等緊你個EXCEL
好心你地柒少陣啦... 平日睇乜都錯先比人笑連登仔燈係笑你地平日不學無術又大言不慚
而家吹到美國總統選到都關你地班柒頭反燈事 同啲藍絲狗話自己多年嚟建設香港一樣
其實我信
不過冇咩數據證明
pa油重填
佢上次玩到負油價
中東佬同俄佬收晒皮
唔係中東邊有咁多攪作
日本出到聲想做六眼 真係唔驚dem上台起五眼尾注?
五眼前排d外交姿態算係比pompeo同國安法迫出黎
但呢個局勢點解唔睇定d先?似有d把握?
賓州唔老實,成日見異思遷
老實講,如果侵唔係咁努力去造勢,場場都show到萬人空巷,好多支持者已經絕望咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞