美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
WI MI 點睇?
PA班fracking 佬 吹咗大雞投trump
有survey monkey呢啲洗民調,怕咩
宜家無線個節目叫金錢世界,話民調自從2016年嘅挫敗之後進步咗準咗咁話喎
55波 mi 偏少少trump wi 偏少少Biden
所以咪有人質疑民調
唔覺
XiXiTVB
郵寄一定係拜登多,因為的人係以反特朗普同左膠為主,佢地無咁好耐力,11.3投個的,特朗普就佔優,問題就出係投票率個度,如果65左近,好難講,因我上次支持桑德斯個的,好多無投,有70的話,特朗普就穩勝
所有tvb新聞一律當fake news
MI睇poll就冇得贏,不過睇兩邊d行程好明顯in play緊
咪砵啦 好糟
有啲淨網上民調
後生仔多肯定係民主黨㗎啦
你冇留意所有電視台報導選舉
全部都係播 chinajoe造細先 然後再播donald trump
講件事本身登登大鑊100倍
但證據唔夠直接,on tape個d又傳得唔廣
我記得新聞話過美國中招嘅都係後生仔較多,我有理由相信民主黨支持者都好憎啲防疫措施,佢哋唔想戴口罩,亦唔想social distancing,佢哋呢種年紀,最活躍扑嘢架
又挑機
首先佢個sample係咪平均同有冇理rejection rate先

其次係用2018中期選舉去睇民調係咪準咗係有個盲點
如果所謂shy trumper真新有其事
咁嗰啲人係唔想俾人知 自己係trumper 或者要幫trump而口投
但2018年冇咗trump最重要呢個factor
而個subject變咗共和黨
咁shy trumper呢個factor就可能已經對民調影響好細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞