美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
Many registered R in Florida could be breaking Biden. Especially seniors
小朋友少D性幻想啦
有時侵侵太敢言
老實講今次我唔太樂觀
先唔講香港點樣
美國作為世界一哥
搵着個老人痴呆咁嘅做總統...都係冇乜運行...
重要大選期間玩「通港門」
好似講到美國老野怕死
因為武肺投登
美國老野先最唔怕死
最唔洗擔心係呢個
WI 危過PA,PA有fracking 佬撐點都係55波
抗疫會拎到多啲女人票.
加上民主黨成日恐嚇選民 如果唔選拜登疫情就唔會好轉,就延長lockdown

呢張圖又係on9
用百份比
越來黎少mail in
老野有決心一早寄
後生就話得閒先寄
唔係後生越來越多呀
中間果班都係收成期
武肺拖經濟股市唔見錢
hard time creates strong men
strong men creates good time
good time creates weak men
黐撚左?
唔諗下幾呢年個股市同經濟點
收成期先投trump呀
加税ban油
投登玩鳩自己?
其實都係poll同data問題
睇你信啲咩
同中園脫勾 傷害到跨國大企業 同荷里活的人的利益,佢哋不介意加稅 因為有能力合法避稅
中國
同ban油冇得比
你知唔知賓周影響幾大
荷里活班友wfc佢地啦
侵侵個仔一個都比奧黑同拜登召到更多人

https://twitter.com/erictrump/status/1322604730741383171?s=21
贏到FL + PA 的話形勢好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞