美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
個女人單綁架案點
同意,
其實唔使嘈,唔信poll 就所有都唔信

個post 入面有一堆圖其實已經睇到 vote in 人數分佈比例,就用 FL 黎講已經好穩定咁行左十日,所以已經知道個比例係 3 rep : 2 dem 左右
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics.
Miami orange palm beach 最新 update
Rep 點計都已經拎晒上次既票
Orange 差啲,palm beach 就落後

話說選舉結果係幾時出
Trump 一早準備好個list, 等RBG死, 所以可以咁快

https://twitter.com/realdonaldtrump/status/1273667867523899394
幾好嘅論點反駁,同佢喺辯論嘅說話一脈相承
又創新高 前幾晚每場都仲keep係100k左右
搞到好似開演唱會咁
Sleepy Joe請左lady gaga係PA幫佢站台
侵好癲
企成日 講咁多野都頂得住
老西都死頂埋落去啦
叫埋佢老母呀嗎
WHO ambassador
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞