美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
有冇巴絲知點解要揀weekday vote?我記得上屆好似又係weekday
形勢大好
modelled咋喎
畀多一個月時間佢會輸,因為美國又會屍橫遍野,啲人又留意番中國病毒
依家仲係十萬宗一日(相對歐洲30萬宗一日),日均死亡少於一千咪算佢好彩
多謝大佬貼數據打佢臉打到啪啪聲
Gaga係anti-fracking

請個明星支持打爛賓州人飯碗

https://twitter.com/timmurtaugh/status/1323009227695263748?s=21
一定就係個direction無錯
例如你問我太陽有幾熱, 我話唔知, 但一定熱到人類生存唔到

呢個一定就係"一定", 個direction一定係呢個方向, 即係民煮黨一直狂吹mail in而佢地mail in已經傾向投哂, 無共和黨咁多子彈呢個"一定"
仲有law & order

班looter會令幾多新人投侵侵
侵侵is the best
投咗彭拜

其實唔洗數據既
咁講,「如果」拜登啲支持者連造勢大會都可以因為疫情而唔去
咁絕對係有可能因為疫情唔想同人迫而比較傾向郵寄投票架喎。
雖然冇咩數字支持呢個講法,但都係合理推測姐。

反而你話佢班支持者怕疫情所以唔去造勢大會 但又唔怕肯去迫現場投票有少少矛盾同講唔通

當然可能拜登真係冇咩人支持 所以造勢大會個個都咁靜
講多樣都幾利好的分析角度

好似過去40年, 佛州賓州同密芝根州都係同一陣線, 企係贏果面

如果咁講, 佛州阿侵贏得到, 好大機會賓洲都到手, 加埋密就已經夠270
佢地之間有無咩關聯
無日話純粹係independent case
無呀, 你應該reply錯人

我一直只係講, 民主黨傾向mail in, 而共和黨傾向親自當日投. 如果11/3前民主黨投票人數都唔可以大贏, 咁佢應該都幾危

我只係講左, 佢地mail in係因為相信武肺危險, 但我無講佢地會想親身投. 而事實上, 只有1/4民主黨想投的人有咁打算, 而2/3想投的人已經投左
我follow 開個美國跑手,美國人comment 都係傾向相信去票站嘅投gop多過dem
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞