美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
佢就係咁諗
不過佢 Kavanaugh 個時都好似投反對
應該調轉
美國人成日啲左膠冇野做先得閒做民調
因為佢地講個D 野都空無一物, 聽完係唔知佢想做D 乜....
其實某程度已經係反極左運動
左派支持者都會有1516情況
因為極左都太緊要
係 Maine大量中間選民唔想ACB做Justice
https://www.youtube.com/watch?v=-hJqyGVaLjY
下面啲留言全部叫加州人唔好嚟
呢樣唔洗講
唔睇稿望人黎演說已經夠型
明天下午一時開始(最早既州既時間)
https://twitter.com/airbossut5/status/1322999569358098432?s=21
有人攞到Dem嘅internal polling
拜登輸緊Michigan
susan collins個州係reliable blue,
佢要一大部份dem deflect先有機會當選
Democracy Institute問咗好多問題政策問題
就算唔講支持邊個
其中問題例子

絕大部分人反對defund (黑)警
大部分人同意鎮壓 BLM
絕大部分人認為學校應該開放等

其實都講咗啲人希望啲政策係點
當然唔排除有人係完全印象上腦因為憎侵而去揀自己唔想要嘅政策
但呢堆左癌究竟佔所有選民入面幾多
佢預測MI PA 贏晒
用ev 數據去同歷屆比較
再參考大數據
再者見到民調大幅度調整推算
咁當然睇埋造勢會去估算情況咁
地球同全球未成年幼童安危
我揀後者
投票係
但民調唔係
尤其有d 民調有錢收
早幾日Kevin McCullough都有講
侵侵贏唔贏到rust belt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞