美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
螞蟻幫都吹奏
當年個9個以為會世界末日添
Even我
你咁客氣反而嚇親我 連登仔都屌來屌去居多

我地大家都想阿侵贏架
要記得呢到係連燈
個記者打工啫, 老闆同Democrats 咁熟, 話唔定一早知
https://twitter.com/ScottPresler/status/1322906149805527040?s=20

我睇過tweet係講toldeo blade 同Pittsburgh Post-Gazette
其實會唔會係贏佢地就等於贏選舉
而唔係佢地揀贏果邊
計劃嚟, 邊度唔夠票就整到夠
會加多幾個位
日日吹武肺好似勁過喪屍病毒咁 依家先講 選情告急要大家親身投 你係民主黨死忠支持者都驚驚地啦 所以有人講過,真正壓住民主黨票唔係邊個 而係自己人
真係起牆

真係打擊非法移民

真係脫離國際組織 美國優先
我當年只係認為, 個個人參選都係講嘅啫, 佢仲要張張支票開到咁大, 邊洗咁認真.
https://twitter.com/RyanGirdusky/status/1322927548993601537?s=20

呢兩份野分別由1972同1988年來冇endorse過GOP候選人
人山人海 好鬼勁....
仲要經濟真係勁咗, 多咗人有工做
結果金主被反咬
係 但係呢3個州意外地 「共同進退」
今年每月平均死亡人數同過去幾年差唔多. 所謂疫情根本唔存在, Trump 一開始就睇穿, 話dem 將covid 政治化, 係hoax. just a flu 基本上冇錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞