美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
德州molamola
有無咩數據係估非共和
非民主黨人投票意向

我見大家分析都係集中係共和,民主黨early vote上

但非二大黨好像都有20%-30,%
當年真係以為Trump係生意人,會睇大陸面色,好多香港人係想Hilary羸
點知民主黨無能要靠大陸條水,反而Trump成個班底右傾去抗共
侵其實真係生意人
所有野都係實效為先
Exactly. 正正係因為佢係生意人先會抗共
屌你老母侵食咗我美國咁撚多年唔使還?
嘔你都同我嘔撚返晒出黎啊
平心而論
Mark係醒目仔,佢始終都會歸邊。早幾日國會見證會面都冇「則」得佢咁勁,
至於印度佬呢,我既睇法就係如果美國扶值印度抗衡大陸,佢都該會歸邊。不過只係一個假設
至於Jack...算啦冇得救。佢唔想跟規矩玩
本是同根生
德州無就唔會無人去拉票

你睇拜燈都要去MN
呢3個最仆街係google, 一早喺香港搞鳩kol
呢度明明有巴打好有心做左
Florida三大藍區early vote
資料分析
dem輸到仆晒街
個個都唔撚睇
用呢個類比德州有幾撚難呀
聽日(佢地後日)投票了
本身諗住Texas呢兩年屆都穩,估唔到咁快變藍,GOP再咁搞落去個base愈來愈細
呢個問題真係要解決

Dem攻陷tx 易過gop 攻ca,都唔知係咪ca條友專登叫人走
上屆已經講唔會再出到GOP總統,咪又出到;唔係咁計,重點係細洲份都要照顧;如果dems輸,真係輸自已,冇得講
可能有D人比較唔放心,同埋擔心個個州實況可能有唔同
TX Dallas area 好多黑鬼 基上係BLM票。以我認識黑鬼既性格 如果要排隊 班友反屋企劈酒好過

宜家搖擺州份點情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞