美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
邊度?可否引用,等我看看?
呢條癲佬真癲架喎
佢根本冇講過D咩,做過D咩野,總之一味攻擊Trump就有光環
另外搵埋Obama站台,又拎多個光環,撐黑人撐移民,又拎多2個光環
條友依家成身都發光,頭頂幾十個光環係度,咁撚神聖,唔投佢點對得住"正義"呢兩個字,所以荷里活班不食人間煙火既戲子咪吹晒雞#Biden
玩撚到咁,出盡法寶都係10% ahead死撚左佢啦垃圾dem
Democracy institute final poll before Election Day:
Trump ahead of biden by 4% in Pennsylvania
用返nigga馬選總統都冇佢咁衰
比預期中少
仲要dem吹哂雞mail-in都係贏得咁少

如果我係gop
我會怕3號果日blm 會放火燒票站
Go looting

好正常
上屆比
得NC MI WI PA有機會輸
NC都八九成贏面
再贏一個WI MI PA就掂
我擔心係 PA
佢一直唔出數可能係方便做票
https://www.express.co.uk/news/world/1354506/us-election-2020-donald-trump-win-poll-democracy-institute-joe-biden-swing-states
佢補番晒啲result出嚟,quote 幾個:
National Popular Vote
Trump (Republican) = 48%
Biden (Democrat) = 47%
Jorgensen (Libertarian) = 2%
Hawkins (Green) = 1%
Undecided = 2%

White voters: Trump = 53% Biden = 45%
Black: Trump 19% Biden = 80%
Hispanic: Trump 40% Biden = 50%
Florida做個三個咪大城市law
輸到仆街呀
你有冇睇
好緊張
有D新聞話因為今次係好多郵寄VOTE
要等到11/3 之後+7日先有最終結果?
定其實11/3 晚(美國時間)都計到大約結果?

modelled from commercial sources可靠度高唔高?
都要睇返party registration呢條大數嘅
連NBC都係囉Target Smart嘅EV Data,
應该唔會差得去邊掛
其實最明顯係熱火鎮
點解 GOP 扯到咁多票而浸浸而家仲要去緊搞 Rally

你自己爬下文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞