美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
哇屌
Willie Brown 1934年出世 依家都成八張幾嘢
有聽過下呢件事但冇諗過老佢咁多
kamala harris假radical left啦
佢針尻班黑人
Minnesota可以
Virginia已經深藍 可以放棄
唔係掛
未選副總統之前真係唔識佢咁多野
只係覺得今次民主黨
攞佢係女人同黑人吸票
香港所謂社運界人士簡直係左膠溫床
鍾意屌人撐侵 拜登啲衰嘢就自動ignore
不自覺地流露出一種自命不凡、高高在上嘅感覺
呢臭閪reputation好似幾差下
個個都話佢有今日都係靠訓上去
明明係牙買加+印度裔都可以吹到變非裔
勁到連血統都可以變埋
半日又推40+頁
二戰之後,基本上贏ohio = 贏總統 (應該係得1960尼克遜炒咗粉)
所以地位 = 當年估世界盃好準嗰條八爪魚保羅
乜嘢裔都得, 只要有着數就得
袁彌明出黎行先過袁弓夷至少7年喎,定係2020真係冇人識袁彌明
所以民主黨呢次求神拜佛希望拜登贏,唔係既話AOC班撚樣隨時反枱
唔亡黨都一身蟻
文匯報"認證" : 袁弓夷係鬼

咁究竟係發生緊咩嘢事
今次民主黨唔止要贏,仲要大贏,否則同樣被人質疑可信性同新聞中立性,畢竟只贏少少就證明左民調實在吹太大同媒體既惡意攻擊
又玩identity politics注定冇運行
其實會唔會係由細到大嘅環境問題, 大部份人都係學左膠價值觀?
民主黨倒不如扶植Tulsi Gabbard仲好
AOC呢啲極左膠攪撚死美國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞