美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
仲要唔洗箍牙D 牙咁都齊
溝仔溝女都無難度啦
太唔公平
兩邊都吹到一平方米企15人,HK巴士企位容量計一平方米6人,但一般企4人好盡
因為由一班傳媒叫anyone but 侵開始
就註定侵嬴
想趕侵走嘅,個口號唔可以咁設計,呢個口號只會令侵變成唯一主角。
拜登果邊係自殺。
當然仲有其他原因。
anyone but cy係成功嘅
然後得到柒婆囉
Love Trump Hate
最後致勝關鍵應該係堆harddisk
當爆出crime biden family 跟corrupt media big tech
Trump已經代表陽光氣息
Biden代表死寂
dress for outside weather係戇鳩
twitter 完全係助攻
我有去睇
韓選前兩晚搞,確係好L多人再加紅媒狂煲,心確有離一離
不過之後果晚英文再多人d先叫安心d
但無諗過結果係大勝
希望今次都係邪不勝正
唔係堆harddisk,係Jack Dorsey censor the news + 侵好勤力
我都覺
然後動員力勁加埋d fans出晒嚟

打錯
屌你係真唔係
Florida 接近最後更新,gap down to 94k
不過星期六見到 GOP 啲人又慢唔行出黎
有PA 只要唔失其他
呢三個唔要都贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞