美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
過億都唔多睇返同期歐洲印度美洲
high profile
上一兩代香港都好多人識上海話
但唔知點解黎到香港唔會教仔女
以前去親上海探親戚都必講上海話
聽唔明就講英文
死都唔講支話
不過而家支那咁危險,唔敢去
Ummmm.. 講上海個堆朋友可唔可以留番遲啲講,間住 post 有少少難追,唔好意思
喺香港學唔識都叫情有可原
上海啲人都唔識真係死撚咗去算
Florida

FiveThirtyEight poll average: Biden +2.2
RCP poll average: Biden +1.4
270towin poll average: Biden +2.0
Financial Times poll average: Biden +1.9

FiveThirtyEight prediction: Biden has 67% chance to win; Trump has 33% chance to win.

Notice that several polls put Trump ahead. Biden is very slightly favored to win Florida but the race will be very close.
如果目前睇,Early votes 其實兩邊都有升,當然左膠可以話registered gop d 票都係投埋俾biden
Sor sor sor
就係其他州冇
德州人大愛衝晒出黎
又ban油又禁槍
重要其他紅區都衝出黎
所以佢地咪用多D錢落去law
美國為選舉日前後可能發生的網絡及現實襲擊做準備
https://lih.kg/2267555
The biggest thing I saw out of Texas today was watching yours and Biden's bus getting kicked out of Texas捧腹大笑捧腹大笑 then you had to cancel the rest of your rallies 捧腹大笑捧腹大笑捧腹大笑 You can't flip a pancake TRUMP 2020 🇺🇲❤一百分符號
翻譯推文
咁其實你買港女 都得架喎

登贏 支那啲股票同𧗠生產品 想升幾多就升幾多

侵贏 支那啲股票同𧗠生產品 真係無乜運行
同埋az多dem衝出嚟囉
所以其實其他好多州都唔係真係催到特別多dem票出嚟
You can’t flip a pancake
熱火市點睇
咁玩港女係合法嘛
FL dem更加係大劣勢
唔係chur盡%之餘又lead 得少過上屆
話樂觀又未算既 係睇落仲追貼左既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞