美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
最慘因為econ, employment, taxation 迫到人地走,人地走去其他state又係投返俾dem
俾我係傳統East Tex一定屌你死班左膠,走過嚟鎅票,30張選舉人票呀
好心GOP咁多實業家,一於將產業員工家屬搬晒去藍洲,玩大佢
奇怪一到朝早就有一班撚屌話侵輸五毛唔係24*7架咩?
唔會此消彼長
因為移民人口填返CA條舊數,再加上大陸統戰部暗中助攻,華人票源一定力谷dem
而家個勢,TRUMP係領先定落後?
整體黑人票GOP都升嘅,唔係Dallas情況一唔一樣
要出埋呢張圖先得呢, 我就唔會太擔心GOP會輸得州啦
trump準備定功成身退
落後,但落後反而冇上次咁明顯,理論上有反cup可能,但事前民調輸勁多
真係睇唔透
原來係咁
係同2016年比較,唔係整體選民投票率
今年應該唔會輸
但係不停咁樣由加州輸入左癌四年之後真係唔敢講
黑人加新形激進左膠之後加多個肺炎
好多Bay area 搬去Austiin同Dallas. 冇state income tax. 屋又平D。

反而Oregon叫D加州人咪黎.
唔放心咪睇多D問多D
一口咬定輸撚晒
明明呢道係侵粉圍爐區
己經屌走左英文人
張圖都寫明as a % of total 2016 turnout
有傳媒助攻,件廢老竟然可以壓得TRUMP咁勁,件廢老好似無乜點做野
其實今年美國比嚿年死多咗30萬人,武肺的確好大殺傷力
邊個PA贏 就好穩
展示牠的9.5

登登輸就輸左
侵輸重有得玩
咁Jeffrey Preston有冇表態?事實得佢一個真正喺大陸開到生意
玩咩?
始終城市票會傾向DEM,而果幅圖係城市區爆票
不過如果民調都係55波的話,大家都明的,但唔好諗住可以KEEP到9%差距
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞